top of page
upptagen Conference

INTEGRITETSPOLICY

Lenk projekt AB värnar om allas personliga integritet och i den här integritetspolicy kan ni ta del av hur Lenk projekt samlar in, använder och hanterar personuppgifter.

 

Om ni har frågor gällande integritets- och dataskydd kan ni kontakta oss via e-post (dan.lindback@lenkprojekt.com)

 

När du kontaktar oss genom något av våra formulär på hemsidan accepterar du vår integritetspolicy samt vår behandling av dina personuppgifter. Utöver detta godkänner du att Lenk projekt AB kan komma att komma att kontakta dig via digitala kanaler så som e-post och liknade.

 

Anledningen till att vi samlar in personuppgifter är för att vi ska kunna erbjuda våra tjänster samt fullfölja vårt åtagande.

Vilken information samlar vi in?

Vi tar emot, samlar in och lagrar endast nödvändig information du angett på vår hemsida eller på annat sätt som du tillhandahåller oss, tex. E-post och liknande. Dessa uppgifter kan handla om namn, epost, företag och kontaktuppgifter.

 

Utöver detta kan vi komma att samla in IP adressen som används för att ansluta din dator till internet. Dessutom kan vi

även komma att använda internetverktyget för att mäta och samla in information så som besökslängd, klickbeteende och liknande. 

 

Hur lagars din data?

Hemsida är placerad hos Wix.com vilket ger oss möjlighet att nå ut med information till dig. Dina uppgifter lagras på Wix.com datalagring, det vill säga i deras databaser. Wix lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg och det är endast Lenk projekt AB och Wix som har tillgång till informationen som är lagrad på servern.

 

Du kan när som helst begära att få ett utdrag på vilka uppgifter vi har registrerade för dig och dina anhöriga. Du kan också när som helst begära att vi ska radera de uppgifter vi har sparade även om du tidigare givit ditt samtycke till att får spara dem. Har du sådana önskemål kontakta oss på dan.lindback@lenkprojekt.com

 

Webbsidastatistik

Vi använder  Google Analytics och Visitor Analytics  på vår hemsida för att ta fram avidentifierad statistik som hjälper oss att förbättra hemsidans användarvänlighet. Information som samlas in är bland annat, hur många som besöker respektive sida samt hur länge besöket varar och vilken webbläsare som används. Vi kan inte spåra upplysningarna tillbaks till den enskilda användaren. Informationen som samlas in av detta verktyget lämnas aldrig ut till andra aktörer.

 

Kakor/Cookies

När du besöker vår hemsida registreras information om ditt besök via en så kallad kaka. En kaka är en liten fil som lagras i din webbläsare som innehåller information om vår webbsida t.ex. när du besökte vår sida sist eller data som du skrivit in i ett formulär hos oss. Vi använder informationen för att analysera användarmönster i Google Analytics och Wix Visitor Anaytics.  Informationen kan inte identifiera enskida personer.

 

Nyhetsbrev och kommunikation med våra kunder

Lenk projekt kan komma att skicka ut nyhetsbrev via e-post och för att detta ska fungera måste du ange en e-postadress. E-postadressen lagras på Wix serverar som Lenk projekt använder 

 

Lenk projekt lagrar kontaktinfo på Wix servrar och informationen delas inte med andra. Lenk projekt använder också Wix för att sända ut information och nyhetsbrev.

 

Rättigheter

Du har rätt till att få en kopia av dina personuppgifter som vi har om dig. För att få tillgång till denna information är det enklast att kontakta oss via dan.lindback@lenkprojekt.com 

 

Utöver detta har du rätt till:

  • Få uppgifterna korrigerade 

  • Radera av dina personuppgifter

  • Information om ev incidenter och dataintrång

 

Personuppgiftsansvarig är Lenk projekt AB org. nr 559306-9478

bottom of page